Oprichters: Robert Decarne (Beveren a/d IJzer), Bert Hendrycks (De Panne), Walter Platevoet (Veurne), Raymond Pylyser (Veurne) en Carol Vandoorne (Veurne).
Als uitvalbasis kochten zij herberg "Het Gemeentehuis" (Wulveringem). Het pand werd omgebouwd tot onthaalcentrum, eethuis en taverne. De vroegere naam "Dryconinghen" werd in ere hersteld. Nu is dit het bekende "Gasthof Driekoningen".
Om de drie jaar kiezen de leden een nieuw bestuur. De opeenvolgende voorzitters waren: Jan Sansen, Roger Blondeau, Robert Travers, Raymond Heddebauw, Daniël Vanderscheuren, André Depoorter en Cécile Cambien.


Beheer en Redactie van 3koningenkrant:
Thierry Deleu, Zandzeggelaan 18 te 8670 Oostduinkerke
thierry.deleu2@telenet.be
0475/811763
http://3koningenkrant.blogspot.com

maandag 11 juni 2012





Nieuwe cd
Johann Sebastian Bach
Jan Vermeire op het Jürgen Ahrendorgel van Porrentruy in Zwitserland.

Secretum Records heeft een nieuwe cd uitgebracht met werken van Johann Sebastian Bach, gespeeld door Jan Vermeire op het prachtige Jürgen Ahrendorgel van de Ancienne Église des Jésuites in Porrentruy in Zwitserland. Dit orgel werd gebouwd in 1985 in de stijl van Gottfried Silbermann en is een van de meesterwerken van Jürgen Ahrend, ideaal om de muziek van Johann Sebastian Bach op te vertolken.
De opname werd gemaakt door Sound Recording Centre Steurbaut.

De cd is te koop aan 22 euro en kan besteld worden bij Orgelvereniging Het Secreet vzw, Sporkijnstraat 1, 8630 Veurne. Verzendingskosten 1,80 euro.
Bankgegevens:
IBAN: BE40 4745 2113 5163
BIC: KREDBEBB

Geen opmerkingen:

Een reactie posten