Oprichters: Robert Decarne (Beveren a/d IJzer), Bert Hendrycks (De Panne), Walter Platevoet (Veurne), Raymond Pylyser (Veurne) en Carol Vandoorne (Veurne).
Als uitvalbasis kochten zij herberg "Het Gemeentehuis" (Wulveringem). Het pand werd omgebouwd tot onthaalcentrum, eethuis en taverne. De vroegere naam "Dryconinghen" werd in ere hersteld. Nu is dit het bekende "Gasthof Driekoningen".
Om de drie jaar kiezen de leden een nieuw bestuur. De opeenvolgende voorzitters waren: Jan Sansen, Roger Blondeau, Robert Travers, Raymond Heddebauw, Daniël Vanderscheuren, André Depoorter en Cécile Cambien.


Beheer en Redactie van 3koningenkrant:
Thierry Deleu, Zandzeggelaan 18 te 8670 Oostduinkerke
thierry.deleu2@telenet.be
0475/811763
http://3koningenkrant.blogspot.com

vrijdag 14 september 2012


Welkom bij ons melkveebedrijf

De Beauvoordse Walhoeve is een gemengd landbouwbedrijf, gespecialiseerd in melkvee en melkverwerking. Gelegen in het hartje van Veurne- Ambacht, langs de Lovaart tussen Veurne en Alveringem, zijn ouders, zoon en dochter allen gebeten door de zuivelmicrobe. Alle kazen en producten worden bereid met de verse melk van de eigen koeien. Dit zorgt voor de authentieke smaak van deze ambachtelijke producten. Alles wordt met zorg vervaardigd in het splinternieuw, professioneel ingericht zuivelatelier. Er wordt veel aandacht besteed aan het productieproces, dat volgens de HACCP-normen plaatsgrijpt. Het gamma zuivel wordt gegarandeerd vers aangemaakt op woensdag. Hier proef je de passie voor gezonde voeding en een bedrijfsfilosofie van een landbouwersfamilie met een natuurlijke kijk op voeding. Proef daarom vandaag nog in de mooie hoevewinkel...
(Meegedeeld)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten