Oprichters: Robert Decarne (Beveren a/d IJzer), Bert Hendrycks (De Panne), Walter Platevoet (Veurne), Raymond Pylyser (Veurne) en Carol Vandoorne (Veurne).
Als uitvalbasis kochten zij herberg "Het Gemeentehuis" (Wulveringem). Het pand werd omgebouwd tot onthaalcentrum, eethuis en taverne. De vroegere naam "Dryconinghen" werd in ere hersteld. Nu is dit het bekende "Gasthof Driekoningen".
Om de drie jaar kiezen de leden een nieuw bestuur. De opeenvolgende voorzitters waren: Jan Sansen, Roger Blondeau, Robert Travers, Raymond Heddebauw, Daniël Vanderscheuren, André Depoorter en Cécile Cambien.


Beheer en Redactie van 3koningenkrant:
Thierry Deleu, Zandzeggelaan 18 te 8670 Oostduinkerke
thierry.deleu2@telenet.be
0475/811763
http://3koningenkrant.blogspot.com

dinsdag 3 april 2012


Noot van de redactie
Elk blog heeft zijn particulariteit, zowel naar inhoud als naar vorm. Voor wat de inhoud betreft heeft de redactie (haast) geen beperkingen, maar voor de vorm is zij afhankelijk van het gekozen blogsysteem. Dit is de realiteit!

De bijdragen schuiven vlug naar onderen of verdwijnen bij 'Oude berichten'. Dit is logisch omdat 3koningenkrant elke dag, elk uur, elke minuut beweegt: 3koningenkrant is een doorlopend, eindeloos e-zine.

Om tegemoet te komen aan onze vaste en losse medewerkers heeft de redactie het aantal berichten per (zichtbare) pagina vermeerderd tot 20. Ook zal zij in de toekomst de mogelijkheden van de linkerkolom uitputten ten bate van de actualiteit, de transparantie en de opties (eigen aan Blogger.com).

Thierry Deleu,
redactie


Reacties!
Anonieme reacties worden verwijderd. Wij voeren een open beleid. Wij zijn een open redactie. Dit geldt ook voor de reactie button 3koningenkrant. Het hoort dat wie reageert, zijn/haar eigen naam of auteursnaam gebruikt. 



Kopij welkom via 
thierry.deleu2@telenet.be 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten