Oprichters: Robert Decarne (Beveren a/d IJzer), Bert Hendrycks (De Panne), Walter Platevoet (Veurne), Raymond Pylyser (Veurne) en Carol Vandoorne (Veurne).
Als uitvalbasis kochten zij herberg "Het Gemeentehuis" (Wulveringem). Het pand werd omgebouwd tot onthaalcentrum, eethuis en taverne. De vroegere naam "Dryconinghen" werd in ere hersteld. Nu is dit het bekende "Gasthof Driekoningen".
Om de drie jaar kiezen de leden een nieuw bestuur. De opeenvolgende voorzitters waren: Jan Sansen, Roger Blondeau, Robert Travers, Raymond Heddebauw, Daniël Vanderscheuren, André Depoorter en Cécile Cambien.


Beheer en Redactie van 3koningenkrant:
Thierry Deleu, Zandzeggelaan 18 te 8670 Oostduinkerke
thierry.deleu2@telenet.be
0475/811763
http://3koningenkrant.blogspot.com

zondag 29 april 2012


Beste confrater,

Maak er een (goede) gewoonte van iedere dag je 3koningenkrant te lezen op http://www.3koningenkrant.blogspot.com.

Je vindt er niet alleen berichten en mededelingen over onze Orde, maar ook aankondigingen en verslagen van activiteiten van medeconfraters. Wij kunnen maar een hechte groep worden indien wij ook belangstelling tonen voor onze confraters. Dit kunnen wij het best doen door aanwezig te zijn op hun activiteiten.

Daarom doe ik een oproep tot jou: mail artikels, uitnodigingen, interessante nieuwtjes over de Westhoek en de Westkust, foto’s, krantenknipsels aan

Ons blog (website) is ook een geschikt middel om derden te bereiken, vrienden, kennissen, sympathisanten van onze Orde. Enkel op deze wijze zullen wij erin slagen onze doelstellingen bekend(er) te maken en mensen te motiveren.

De Orde Driekoningen is geen club, maar een genootschap dat een actieve rol wil spelen in de samenleving, inz. in de Westhoek en aan de Westkust.

Thierry Deleu,
blogbeheerder



Geen opmerkingen:

Een reactie posten