Oprichters: Robert Decarne (Beveren a/d IJzer), Bert Hendrycks (De Panne), Walter Platevoet (Veurne), Raymond Pylyser (Veurne) en Carol Vandoorne (Veurne).
Als uitvalbasis kochten zij herberg "Het Gemeentehuis" (Wulveringem). Het pand werd omgebouwd tot onthaalcentrum, eethuis en taverne. De vroegere naam "Dryconinghen" werd in ere hersteld. Nu is dit het bekende "Gasthof Driekoningen".
Om de drie jaar kiezen de leden een nieuw bestuur. De opeenvolgende voorzitters waren: Jan Sansen, Roger Blondeau, Robert Travers, Raymond Heddebauw, Daniël Vanderscheuren, André Depoorter en Cécile Cambien.


Beheer en Redactie van 3koningenkrant:
Thierry Deleu, Zandzeggelaan 18 te 8670 Oostduinkerke
thierry.deleu2@telenet.be
0475/811763
http://3koningenkrant.blogspot.com

vrijdag 3 augustus 2012



Zonnebeke, vrijdag 3 augustus 2012.


Waarde Ordeleden,

Tot onze diepe spijt moeten wij u het overlijden melden van de Heer Gerard Donck, echtgenoot van ons medelid Lieve Tytgat. Gerard nam afscheid van dit leven op woensdag 1 augustus.

De uitvaartplechtigheid zal plaats hebben in de Sint Baafskerk, Gistelse Steenweg te Sint Andries Brugge op maandag 6 augustus 2012 om 11u. Rouwgroet in de kerk vanaf 10u40.

Het lijkt ons een passend eerbetoon en een blijk van medeleven met Lieve om, ondanks de vakantieperiode, zoveel als mogelijk aanwezig te zijn op de uitvaartplechtigheid aanstaande maandag.

Voor wie niet aanwezig kan zijn op de uitvaartdienst en toch de familie wil condoleren, wordt het rouwadres vermeld :

Familie Donck - Tytgat
Lange Muntstraat 7
8200    Sint Andries Brugge

Namens de Orde Driekoningen,


Geen opmerkingen:

Een reactie posten