Oprichters: Robert Decarne (Beveren a/d IJzer), Bert Hendrycks (De Panne), Walter Platevoet (Veurne), Raymond Pylyser (Veurne) en Carol Vandoorne (Veurne).
Als uitvalbasis kochten zij herberg "Het Gemeentehuis" (Wulveringem). Het pand werd omgebouwd tot onthaalcentrum, eethuis en taverne. De vroegere naam "Dryconinghen" werd in ere hersteld. Nu is dit het bekende "Gasthof Driekoningen".
Om de drie jaar kiezen de leden een nieuw bestuur. De opeenvolgende voorzitters waren: Jan Sansen, Roger Blondeau, Robert Travers, Raymond Heddebauw, Daniël Vanderscheuren, André Depoorter en Cécile Cambien.


Beheer en Redactie van 3koningenkrant:
Thierry Deleu, Zandzeggelaan 18 te 8670 Oostduinkerke
thierry.deleu2@telenet.be
0475/811763
http://3koningenkrant.blogspot.com

maandag 30 juli 2012




Beste confrater, jij van wie ik het e-mailadres heb,

Vind je het niet spijtig dat leden die over een pc beschikken, hun e-mailadres niet willen bekend maken aan de voorzitter, de secretaris of aan mij op thierry.deleu2@telenet.be?

Indien ik over de e-mailadressen zou kunnen beschikken van al onze internetleden, dan zou ik een nieuwe lijst kunnen opmaken en zo de verspreiding van onze 3koningenkrant (nog) meer uitstraling kunnen bezorgen.

De confraters die (nog) geen pc hebben, blijven een beetje in de kou staan. Maar het Dagelijks Bestuur beraamt zich over dit probleem. Misschien één keer per jaar een nummer in papiervorm? Vraag is (en blijft): is er hiervoor ernstige belangstelling? Toch geen excuus om ons internettijdschrift niet te (moeten) lezen?

Voordeel van ons huidig krantje? Het kan elke dag worden aangepast (soms meerdere keren per dag), het is doorlopend en eindeloos in ruimte en tijd. Het kost niets en ik doe het graag.

Spoor de confraters aan die een (onterechte) schrik hebben dat wij hun privacy zullen schenden, om hun e-mailadres bekend te maken.

Groetjes,

Thierry




Geen opmerkingen:

Een reactie posten